Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii de utilizare www.royal-led.ro

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

Declinarea responsabilitatii

In situatia în care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului, fara o notificare prealabila de catre producator.

 

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face in 24-48h in functie de ora la care s-a finalizat comanda.

Produsele comandate se livreaza la nivel national prin curier(FAN COURIER)

Costul transportului este in valoare de 15RON,daca adresa de livrare se afla in raza de acoperire a curierului.Daca la adresa de livrare se percep Km exterior,Royal-LED.ro isi ia angajamentul de a informa  clientul cu privire la costul suplimentar(fara acordul clientului nu se va expedia comanda).

La comenzile in valoare de minima de 199RON, transportul este gratuit,daca adresa de livrare se afla in zonele acoperite de firma de curierat.

 

Securitatea datelor personale

Royal-LED.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau imbunatatii aceste conditii in orice moment fara a va fi anuntat in prealabil . Va recomandam sa parcurgeti acest material inainte de efectuarea unei comenzi.

Conform Legii mr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, led-concept.ro are obligatia de a adiministra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, datele dumneavoastra personale pe care le furnizati.

Ne angajam sa nu furnizam datele personale oferite de dumneavoastra, in scopul livrarii, exceptie facand firma de livrare partenera.

 

Litigii si forta majora:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in situatia in care nu se reuseste stingerea conflictului, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legii in vigoare.
Forta majora scutește de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia romana in vigoare.

 

Legalitate

 Site-ul www.royal-led.ro functioneaza conform legilor Statului Roman

Magazin online:

www.royal-led.ro